OVER ONS

Welkom bij HIGTEC

HIGTEC is een groeiende ingenieursbureau gespecialiseerd in sterkteberekeningen, stromingsanalyses, werktuigbouwkundige ontwerpen, automatisering en data science. Ons team van gepassioneerde ingenieurs is zorgvuldig geselecteerd op basis van hun praktische ervaringen en professionele kwalificaties. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe we uw ontwerp kunnen optimaliseren om ervoor te zorgen dat het voldoet aan uw eisen.

Wij zijn van onschatbare waarde voor complexe projecten die ontwerpervaring en expertise in zowel grote als kleine apparaturen of componenten vereisen. We hebben een reputatie opgebouwd voor het consequent leveren van effectieve resultaten aan onze klanten.


KOM IN CONTACT

kantoorbalie

LIFETIME


PERFORMANCE


RELIABILITY


INNOVATIVE


Design for lifetime perfomance & reliability

Ontwerpen voor levenslange prestaties en betrouwbaarheid is essentieel binnen onze vakgebied. De behoefte om grenzen te verleggen is niet van hedendaags, maar is in feite een continu proces dat vele jaren geleden is begonnen. Wij delen graag onze visie, doelen en groei samen met u.


VISIE
100%

DOELEN
90%

GROEI
95%

Op zoek naar een betrouwbaar & stabiele partner?higtecfemanalyse

Onze diensten

Komt u capaciteit of expertise tekort om een project, of een deel daarvan te realiseren? Dan kunt u uw project bij HIGTEC uitbesteden. We hebben een projectmatige aanpak die bestaat uit drie fases; concept engineering, basic engineering en detail engineering. Elke fase wordt afgesloten door een tussentijdse meeting met de opdrachtgever. HIGTEC is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en constructueren van werktuigbouwkundige projecten.


BESPAAR TIJD

Besteed uit en bespaar tijd

SAMENWERKING

Een goede partner is onmisbaar

BEKIJK ONZE DIENSTEN